Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada epilepsi hastası görmek

Rüyada epilepsi hastası görmek

Rüyada epilepsi hastası görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, refaha erişileceğine, yolunun açılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada epilepsi hastası gördüyseniz:

  • Girişimleriniz ses getirebilir veya büyük topluluklar tarafından takdir görebilir.

Rüyada epilepsi hastası görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet eder.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalettir.

Rüyada epilepsi görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğu hasta görmek sabrını zorlayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, işinde uzmanlaşacağına işaret eder.

Rüyada hasta yatağı görmek planlarının bozulacağına, hile ile mal elde etmeye, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Rüyada hasta birini yaşarken görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yeni bir eve sahip olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada hasta bir erkek görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada prostat hastası görmek sorunsuz geçeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments