Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sara nöbeti geçiren görmek

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada sara nöbeti geçiren gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada sara nöbeti geçirmek süzüleceğine, ağlayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada nöbet geçirmek kimseye borçlanmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş sararması görmek alım gücünün zayıflamayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Rüyada sararmış ekin görmek elinin bollaşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments