Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin korktuğunu görmek

Rüyada annenin korktuğunu görmek

Rüyada annenin korktuğunu görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada annenin korktuğunu gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada annenin korktuğunu görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada yılan görüp korkmamak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada kıyametten korkmamak kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine rivayet eder.

Rüyada kor köz görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareden korktuğunu görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Rüyada yanan kor görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments