Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor köz görmek

Rüyada kor köz görmek

Rüyada kor köz görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hep dinç ve genç kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kor köz gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Rüyada kor köz görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada közde patlıcan pişirmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada közü söndürmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada közde biber görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Rüyada köz biber görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş köz görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zorlukların son bulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada közde biber pişirmek sevilip sayılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada köz söndürmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments