Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek

Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek

Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıktan korktuğunu gördüyseniz:

  • Evden yapılabilecek çalışmalar da söz konusu olabilir.

Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kor halinde kömür görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada koreli erkek görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada korkarak kaçtığını görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, yüküne ortak olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korktuğu için dua okumak de rahatının yerine geleceğine, ele geçen parada artış olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada inekten korktuğunu görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada koreye gitmek darlanacağına, kendisiyle övüneceğine, kısmetin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin korktuğunu görmek meşakkate düşeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments