Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareden korktuğunu görmek

Rüyada fareden korktuğunu görmek

Rüyada fareden korktuğunu görmek herkesin rahat edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, mallarının eksileceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareden korktuğunu gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Rüyada fareden korktuğunu görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine delalettir.

Rüyada yüksekten korkarak inmek iş hayatında atılıma geçeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmekten korktuğunu görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kızının korktuğunu görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kor görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek hayırlı kapıların açılacağına, evi yoksa ev alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada korkarak bağırmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments