Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareden korktuğunu görmek en doğru şekilde öğreneceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek uzun süre bu durumun devam edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmadan yüzmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, eve kapanacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak namaz kılmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Rüyada korkarak salavat getirmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulur.

Rüyada kor ateşi söndürmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments