Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametten korkmamak

Rüyada kıyametten korkmamak

Rüyada kıyametten korkmamak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada kıyametten korkmamak gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada kıyametten korkmamak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününü beklemek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada kıyameti kopmasını görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet ateşi görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyameti görmek yükünün hafifleyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Rüyada kıyameti görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin başladığını görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments