Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kor görmek

Rüyada yanan kor görmek

Rüyada yanan kor görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan kor gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Rüyada yanan kor görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada korktuğun birini görmek gün yüzü görmeyeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateş yakmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet eder.

Rüyada kor demir görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada korkarak namaz kılmak haksızlıklara uğranılacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcekten korktuğunu görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kor ateşi görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada korktuğun kişiyi görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments