Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan görüp korkmamak

Rüyada yılan görüp korkmamak

Rüyada yılan görüp korkmamak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalettir.

Rüyada yılan görüp korkmamak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada yılan görüp korkmamak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmamak eşine değerli hediyeler alacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek yolculuğa, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yılan görüp onu öldürmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanlar görüp öldürmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan görüp kaçmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada yılan görüp ağlamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments