Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, üzüntülerinin son bulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek işlerdeki verimin artacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada kolu kırılmış görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işarettir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılan kol görmek bereketli işlere gireceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments