Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kırılmış görmek

Rüyada kolu kırılmış görmek

Rüyada kolu kırılmış görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada kolu kırılmış gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, güllük gülistanlık olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işarettir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek işlerin aksamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments