Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, borcunun çok olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kollarının kırıldığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek gerçek mutluluğu tadacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada kolu kırılmış görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, karlı ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kolun kırıldığını görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments