Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, onun zamanını çalacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek strese gireceğine, gergin olacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kollarının kırıldığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, onlara değer vereceğine delalettir.

Rüyada kol kırılmasını görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunun kırıldığını görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments