Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, önemli işler yapacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış kol görmek modern insanlarla tanışılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yüzünün kızaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments