Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek kalp kırıklığına neden olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak sorunların birdenbire daha da artacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kırılan bilezik görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, borçlarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulur.

Rüyada kırılmış bilezik görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, işinden geri kalacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, riske atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilezik kırılmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments