Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan kol görmek

Rüyada kırılan kol görmek

Rüyada kırılan kol görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılan kol gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Rüyada kolu kırılmış görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun kırıldığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek maddi açıdan rahat edileceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolun kırılmasını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments