Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolumun kırıldığını görmek

Rüyada kolumun kırıldığını görmek

Rüyada kolumun kırıldığını görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada kolumun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada kolun kırılmasını görmek belki ölümler görüleceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Rüyada kol kırılmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada kolu kırılmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolun kırıldığını görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments