Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelleri aşmak

Rüyada engelleri aşmak

Rüyada engelleri aşmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bolluk içine olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada engelleri aşmak gördüyseniz:

  • evinizde bir mutluluk yaşanması olasıdır.

Rüyada engel aşmak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada engelleri aşmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, elindekileri de kaptıracağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada engeller aşmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada bir engeli aşmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada engeli aşmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada duvarı aşmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Rüyada dalgaları aşmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada dağı aşmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments