Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı aşmak

Rüyada duvarı aşmak

Rüyada duvarı aşmak günlerinin güzelleşeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı aşmak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada duvar aşmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarı aşmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada engel aşmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Rüyada denizi aşmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgaları aşmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeler aşmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağı aşmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeyi aşmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments