Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engeli aşmak

Rüyada engeli aşmak

Rüyada engeli aşmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada engeli aşmak gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Rüyada engeli aşmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada engel aşmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, evi yoksa ev alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engelleri aşmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir engeli aşmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorunların aşılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada engeller aşmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağları aşmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Rüyada tepeyi aşmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, işlerinin azalacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepe aşmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments