Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgaları aşmak

Rüyada dalgaları aşmak

Rüyada dalgaları aşmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada dalgaları aşmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada dalgaları aşmak eşit davranılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulur.

Rüyada deniz aşmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada engel aşmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Rüyada tepeyi aşmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada tepeler aşmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iyi günler yaşayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada engelleri aşmak yeni bir sayfa açacağına, çevre değiştireceğine, düşmanlarını bile affedeceğine yorulur.

Rüyada zorlukları aşmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada engeli aşmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments