Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağı aşmak

Rüyada dağı aşmak

Rüyada dağı aşmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dağı aşmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada dağ aşmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada karlı dağları aşmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet eder.

Rüyada dağları aşmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada dağ tepe aşmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada dağı aşmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada engel aşmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz aşmak hayatının iyileşeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada duvar aşmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments