Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engeller aşmak

Rüyada engeller aşmak

Rüyada engeller aşmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, yeni işler yapılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada engeller aşmak gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada engeller aşmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin geri planda kalacağına delalettir.

Rüyada engel aşmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir engeli aşmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada engelleri aşmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada engeli aşmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tepeler aşmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada okyanus aşmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Rüyada dağ aşmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments