Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir engeli aşmak

Rüyada bir engeli aşmak

Rüyada bir engeli aşmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, rızkının çeşitleneceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir engeli aşmak gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Rüyada engeli aşmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada engelleri aşmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada bir engeli aşmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada engel aşmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada engeller aşmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Rüyada denizi aşmak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgaları aşmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dağ tepe aşmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments