Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engel aşmak

Rüyada engel aşmak

Rüyada engel aşmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada engel aşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Rüyada engeli aşmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engelleri aşmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada engeller aşmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada bir engeli aşmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada engel aşmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada okyanus aşmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada dağları aşmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada zorlukları aşmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, zararların günden güne artacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments