Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeler aşmak

Rüyada tepeler aşmak

Rüyada tepeler aşmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada tepeler aşmak gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada dağ tepe aşmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeyi aşmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına inanılır.

Rüyada tepeler aşmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, adını herkese duyuracağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada engeller aşmak çok daha büyük işlere gireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada denizi aşmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada dağları aşmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizleri aşmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, düşmanların barışacağına rivayet eder.

Rüyada dağı aşmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments