Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ aşmak

Rüyada dağ aşmak

Rüyada dağ aşmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ aşmak gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada dağları aşmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, çok büyük borçlar alacağına, ağız tadından olacağına rivayet eder.

Rüyada dağ aşmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada karlı dağları aşmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalettir.

Rüyada dağı aşmak huzurlu günlerin biteceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepe aşmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kazancını arttıracağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi aşmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar aşmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tepeyi aşmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments