Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus aşmak

Rüyada okyanus aşmak

Rüyada okyanus aşmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yeni bir çevre edinileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanus aşmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada okyanus aşmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeler aşmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada deniz aşmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dalgaları aşmak keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engeller aşmak umutlarının kırılacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir engeli aşmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret eder.

Rüyada denizleri aşmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada tepeyi aşmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments