Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeyi aşmak

Rüyada tepeyi aşmak

Rüyada tepeyi aşmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, vefalı bir insan olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tepeyi aşmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendireceğiniz veya pozisyonunuzu kuvvetlendireceğiniz başarılı bir süreçtesiniz.

Rüyada dağ tepe aşmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hane içine ay doğacağına tabir olunur.

Rüyada tepeyi aşmak borç batağına düşeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada tepeler aşmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çok güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada denizleri aşmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada zorlukları aşmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ aşmak hoş muhabbette olacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağları aşmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada duvarı aşmak yapılan işte ustalaşılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments