Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ tepe aşmak

Rüyada dağ tepe aşmak

Rüyada dağ tepe aşmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada dağ tepe aşmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada dağ tepe aşmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tepeler aşmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeyi aşmak umutların yıkılacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada karlı dağları aşmak hayatının tamamen altüst olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağları aşmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Rüyada dağı aşmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rahat erileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada dağ aşmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada engel aşmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ömür boyu süreceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments