Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağları aşmak

Rüyada dağları aşmak

Rüyada dağları aşmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada dağları aşmak gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada dağ tepe aşmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada dağları aşmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağı aşmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dağ aşmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağları aşmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeyi aşmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zorlukları aşmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada deniz aşmak borçların hafifleyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments