Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en üst katta oturmak

Rüyada en üst katta oturmak

Rüyada en üst katta oturmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en üst katta oturmak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada en üst katta oturmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada en üst kat görmek ticaretin önünün açılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada en üst kata çıkmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada en üst kata taşınmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada en üst kattan ev almak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok güzel günler göreceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada üst katta oturmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments