Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en üst kattan ev almak

Rüyada en üst kattan ev almak

Rüyada en üst kattan ev almak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sağlığından olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine tabir olunur.

Rüyada en üst kattan ev almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada en üst kattan ev almak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına alamet eder.

Rüyada en üst kata taşınmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada en üst kat görmek herkesten ileriye gideceğine, bir işe soyunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada en üst katta oturmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çok dikkat çekeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada üst kat ev görmek büyük düşüneceğine, zorluklarının kalmayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments