Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en üst kat görmek

Rüyada en üst kat görmek

Rüyada en üst kat görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada en üst kat gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada en üst katta oturmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak canını sıkılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada en üst kata taşınmak istediği gibi alışverişe gideceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada en üst kattan ev almak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Rüyada en üst kat görmek fakirliğinin biteceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments