Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle en üst kata çıkmak

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada en üst kata çıkmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Rüyada en üst kat görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada en üst kata taşınmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet eder.

Rüyada en üst kattan ev almak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada en üst katta oturmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments