Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst katta oturmak

Rüyada üst katta oturmak

Rüyada üst katta oturmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet eder.

Rüyada üst katta oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada üst katta oturmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada en üst katta oturmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada en üst kata çıkmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Rüyada en üst kattan ev almak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada üst kata taşınmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments