Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en üst kata çıkmak

Rüyada en üst kata çıkmak

Rüyada en üst kata çıkmak sıkıntı çekeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada en üst kata çıkmak gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada en üst kat görmek içine fesat düşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işarettir.

Rüyada en üst kattan ev almak bir toplantıdan diğerine koşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada en üst katta oturmak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada en üst kata taşınmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments