Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en üst kata taşınmak

Rüyada en üst kata taşınmak

Rüyada en üst kata taşınmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada en üst kata taşınmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada en üst kata taşınmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada en üst kat görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayır duaları alınacağına, yanlış yollardan döneceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalettir.

Rüyada en üst kattan ev almak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada en üst katta oturmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada üst kata taşınmak başarıdan başarıya koşacağına, bunun için her gün şükredeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, rahat edeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments