Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst kata taşınmak

Rüyada üst kata taşınmak

Rüyada üst kata taşınmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, attığı adımların boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada üst kata taşınmak gördüyseniz:

  • Finansal bir teklif düşünmeye değer olabilir.

Rüyada en üst kata taşınmak eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada üst kata taşınmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına tabir olunur.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada üst katta oturmak ipliklerini pazara çıkaracağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada en üst kattan ev almak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst kat ev görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Rüyada üst kat görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments