Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst kattan alt kata taşınmak

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, işlerinin bozulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada en üst kata taşınmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, planların aksayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada üst kata taşınmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Rüyada alt kata taşınmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Rüyada üst kat görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments