Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin en üst katına çıkmak

Rüyada evin en üst katına çıkmak

Rüyada evin en üst katına çıkmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine yorulur.

Rüyada evin en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada binanın en üst katında olmak her işinde hayırla karşılaşacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak eğlenceli ortamlara gireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Rüyada binanın üst katına çıkmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sevdiklerini de koruyacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın üst katında olmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments