Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltini görmek

Rüyada eltini görmek

Rüyada eltini görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet eder.

Rüyada eltini gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada eltisiyle kavga etmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltisinin kızını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltisini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada eltiyi dövmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eltisiyle tartışmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, keder yaşayacağına delalettir.

Rüyada eltiye sarılmak yaşam sevincinin geri geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada eltiyi görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eltiyi öpmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments