Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisiyle tartışmak

Rüyada eltisiyle tartışmak

Rüyada eltisiyle tartışmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, borçlarının kapacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eltisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Rüyada eltisiyle tartışmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada eltiyi görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş elti görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kaynana elti görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynana ve elti görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eltisini görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments