Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisini görmek

Rüyada eltisini görmek

Rüyada eltisini görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada eltisini gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada eltini hamile görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hanesine bolluk geleceğine inanılır.

Rüyada eltisiyle kavga etmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulur.

Rüyada eltimi görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayın ve elti görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, canını sıkılacağına delalet eder.

Rüyada ölen eltiyi görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eltisinin doğum yaptığını görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada eltisinin kızını görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments