Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltiye sarılmak

Rüyada eltiye sarılmak

Rüyada eltiye sarılmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eltiye sarılmak gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Rüyada eltiye sarılmak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada eltisini hasta görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada eski eltiyi görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ölen eltiyi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eltisinin kızını görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltisiyle kavga etmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kötü sözler duyacağına delalettir.

Rüyada kayın ve elti görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynana elti görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments