Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltiyi dövmek

Rüyada eltiyi dövmek

Rüyada eltiyi dövmek iyi şartlarda yaşayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada eltiyi dövmek gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada eltisini dövmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, hem yıpranacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eltiyi dövmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada eltimi hamile görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada eltiye sarılmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, ona emek vereceğine tabir olunur.

Rüyada eltiye kızmak kurulu düzeni olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına alamet eder.

Rüyada iki elti görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eltiyi görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments