Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisinin kızını görmek

Rüyada eltisinin kızını görmek

Rüyada eltisinin kızını görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada eltisinin kızını gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Rüyada eltimin kızını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, ticarette öne geçeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada eltisinin kızını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, düşmanlarının güçleneceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kaynana ve elti görmek yenileneceğine ve can bulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada eltini görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada eltisini dövmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulur.

Rüyada eltiye sarılmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments