Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltiyi görmek

Rüyada eltiyi görmek

Rüyada eltiyi görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mutluluğunun artacağına, yeni denemelerde bulunacağına, zenginliğe kavuşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada eltiyi gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada eltiye sarılmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına inanılır.

Rüyada eltiyi hamile görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eltisini hasta görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada kaynana elti görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet eder.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, emeklerinin heba olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada ölen eltiyi görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hasta ise iyileşeceğine, kem gözlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hataların düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments