Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltiyi öpmek

Rüyada eltiyi öpmek

Rüyada eltiyi öpmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltiyi öpmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Rüyada eltiyi öpmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eltisini ölmüş görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eltiyle konuşmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada elti kayın görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada elti ve kayın görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her şeyin gönlünce olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltiye sarılmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada eltini hamile görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eltisiyle tartışmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments